Wat is er nou mooier dan foto’s kunnen maken van de prachtige natuur die wij hebben? Precies, dat is niet super veel. Ik geniet er zo enorm van dat ik dit werk mag doen en sta dan ook elke ochtend met een glimlach op. Het is zo’n fijn idee dat je zoveel foto’s mag maken van de natuur. Elke keer als ik daar weer doorheen rijd met mijn auto krijg ik een besef moment hoe mooi het is. Tuurlijk bestaat mijn leven niet alleen maar uit fotograferen. Zo moet ik de foto’s ook bewerken en moet ik naar de locatie toe. Mijn auto heeft het helaas begeven en nu moet ik opzoek gaan naar wat anders.

Tweedehandsauto kopen

Na wat te hebben gezocht op het internet naar nieuwe auto’s is het misschien toch een beter idee om te kijken naar een tweedehandsauto. Dit is voor mij veel goedkoper en zo zou ik ook mijn geld kunnen steken in het kopen van een nieuwe camera. Ook zou ik het nog kunnen uitgeven aan nieuwe onderdelen die ik goed zou kunnen gebruiken. Zo is mijn statief vrij oud en doet de vergrendeling het soms niet meer. Dan zakt die naar beneden en dat is natuurlijk niet erg fijn als je aan het fotograferen bent.

Auto met financial lease

Toen ik laatst een nieuw statief wilde kopen voor mijn camera liep ik een meneer tegen het lijf die mij vertelde over een financial lease. Als ik daar gebruik van wil maken zal ik niet gelijk vastzitten aan de hoog aankoopbedrag, maar zal ik het per maand gaan betalen.  Ik zit nog wel even te twijfelen of ik dan ga voor een personenauto of voor een bedrijfswagen. Ik wil namelijk nog steeds groeien, dus dan is het misschien weer handiger om gelijk een bedrijfswagen te nemen met financial lease. Dan hoef ik niet over een jaar weer te kijken naar wat anders. Ik vond het wel erg aantrekkelijk klinken en de meneer adviseerde mij om is te gaan kijken op de website van rosfinance.nl. Zogezegd, zo gedaan en kwam ik op de website terecht. Al gauw zag ik dat je zelf tweedehandsauto’s kon kiezen met financial lease. Dit was voor mij de ideale uitkomst. Ik werd vriendelijk geholpen en binnen 24 uur zou mijn nieuwe auto op de stoep staan.

Het eerste ritje in de auto met financial lease

Dolgelukkig zat ik 24 uur later in mijn nieuwe auto. Het was inderdaad een bedrijfswagen geworden. Het leek me toch wel handig dat ik die alvast zou hebben wil ik in de toekomst gaan groeien. Vol goede moed reed ik naar een mooi natuurgebied om daar mooie foto’s te maken. Mijn nieuwe statief werkt ook naar behoren en ik voel me op dit moment erg goed. Ik merk dat de CBD-olie ook nog steeds zijn werk doet. Volgende week heb ik een nieuwe afspraak staan voor het fotograferen van nieuwe potjes. Ik ben erg benieuwd en heb er nu alweer zin in!