Nadat ik foto’s had gemaakt met CBD-olie in de natuur leek me dat ook leuk om met andere attributen te doen. De winter zit eraan te komen dus voor nu ga ik foto’s maken met winterkleding. Ik zal het ook voor oudere misschien later gaan doen, maar voor nu wil ik beginnen met het fotograferen van kinderkleding. Zo heb ik een collectie binnengekregen van Name it kinderkleding die ik als eerst kan fotograferen. Op het moment zijn het voornamelijk de nieuwe winterjassen die straks helemaal in zullen zijn.

Op locatie

Toen ik dit aanbod kreeg ging ik bij mezelf nadenken waar het het mooist zou zijn om de foto’s te maken van de winterkleding. Aangezien het nu gaat om winterjassen vond ik het mooi om weer naar de hoge Veluwe te gaan! Ik ben in mijn auto gestapt en erheen gereden. Hier is het landschap zo mooi en dat is dus prachtig om als achtergrond te hebben bij het fotograferen van de kinderkleding. Als we geluk hebben kan het ook nog maar zo zijn dat er een hert op de achtergrond loopt. Dat zou de foto echt helemaal afmaken voor de nieuwe kinderkleding collectie.

Fotograferen met kinderen

Voor de foto’s met de nieuwe collecties van Name it heb ik toch gevraagd of er ook modellen aanwezig konden zijn. Normaal ben ik niet zo’n Name it voorstander van kindermodellen, omdat ik vind dat een kind nog gewoon kind hoort te zijn. Wanneer ik ze ga fotograferen heb ik soms toch het idee dat ze eigenlijk al aan het werk zijn. Gelukkig ben ik met iemand daarover in gesprek gegaan en zij vertelde mij dat de kinderen er natuurlijk ook gewoon plezier uit kunnen halen. Om er voor hun een zo leuk mogelijke dag van te maken heb ik gevraagd of ze toevallig zelf ook wat foto’s wilde maken. Dat wilde ze wel en ze hadden de dag van hun leven als ik dat zo mag zeggen. Zelf ben ik ook heel anders gaan kijken naar het maken van foto’s met kinderen.  Nu waren ze ook lekker buiten in de natuur en de kinderen die ik heb gefotografeerd waren nog nooit op de Veluwe geweest en vonden het ook erg mooi.

Het resultaat

Nadat ik terugkwam van de hoge Veluwe ben ik gelijk achter mijn computer gaan zitten om de goede foto’s uit te kiezen. Ik was zo enthousiast geworden door die kinderen dat ik nu toch denk om dat vaker te gaan doen. Zij halen echt de positieve energie bij je naar boven. Het is ook leuk om te zien hoe vrolijk die kinderen en dat ze het ook daadwerkelijk leuk vinden om model te staan.  Zelf vond ik het wel belangrijk ook de ouders gesproken te hebben of zij er ook mee akkoord gingen. En uiteindelijke resultaat is heel mooi geworden. De ouders zullen trots zijn op hun kinderen. Helaas is er op de foto’s geen hert te zien. Het is N1 Foto geworden tijdens de online casino foto competitie.

Voor meer foto’s klik hier.